קידום אתרים? מינימום 5 דפי אתר |
הקמתם אתר לעסק ואתם טורחים לקדם אותו? אולי אפילו משלמים לחברת בניית אתרים או קידום אתרים כדי לקדם אותו? כל בעל עסק רוצה לראות את האתר שלו מגיע אל הנחלה- מקום ראשון בתוצאות החיפוש ב- google. אז אם עדיין לא כבשתם את היעד למרות שאתם משקיעים המון זמן ומאמץ... ואם האתר שלכם מורכב מפחות מ- 5 דפי אינטרנט – הכתבה הזו בשבילכם!
הנפח כן קובע!
יכול להיות שיש לכם אתר מקסים ומינימליסטי. בהחלט יכול היות שעבור קהל היעד שלכם, כמות הדפים המצומצמת עושה את העבודה. אולם כשמדובר בנושא של
קידום אתרים , המטרה המרכזית היא להרשים את רובוטי הסריקה של גוגל (הגוגלבוטים), וכדי להרשים רובוטים יש לענות על קריטריונים מוגדרים ללא גווני אפור.
מבחינת הגוגלבוטים זו עובדה חסרת פשרות:
גוגל מתייחס ברצינות רבה יותר לאתרים המורכבים מ- 5 דפים ומעלה.
אז מה עושים?
האינטרנט הינו זירה דינאמית המגיבה יפה לשינויים ועדכונים, וכך גם האתר שלכם. הוספה של דפי אתר חדשים אינה משימה מסובכת. אם בניתם את האתר לבד – מדובר בעוד קצת עבודה. אם אתם שוכרים את שירותיה של חברת
בניית אתרים – מדובר בתשלום נוסף (בדרך כלל בסדר גודל שאינו משמעותי).
בדקו אם יש לכם את הדפים הבסיסיים:
- אודות – ספרו בקצרה על בעל העסק, השכלתו והכשרתו בתחום העיסוק, חזון ושנת הקמה. תוכלו גם להוסיף פסקה עם סיפור אישי המחבר את הלקוח רגשית אל מהות העסק (אם יש לכם סיפור כזה ואם אין בכוונתכם לשלב אותו בדף משלו).
- צור קשר – דף מינימליסטי המכיל טופס התקשרות המאפשר הזנת פרטי התקשרות באמצעותם תוכלו לחזור ללקוח או לחילופין ציון פרטי התקשרות של בית העסק (כתובת וכתובת דוא"ל, טלפון, סלולארי, פקס וכו')
- מוצרים – במידה והעסק משווק מוצרים, יהיה זה בסיסי לשלב קטלוג מוצרים הכולל תמונת הפריט, שמו ומחירו.
האתר ממצה כפי שהוא, מה כבר אפשר להוסיף?
אם חסרים לכם דף או שניים לאתר... צרו דף יצירתי כמו:
- גלריית אירועים
- גלריית תמונות
- תמונת/בדיחת/ עצת השבוע.
- המוצר המדובר (גולשים ממליצים)
- לקוחותינו + המלצות
- בלוג כתבות ומאמריםושאר דפים הרלוונטים לתחומי העיסוק של העסק.
